viernes. 29.03.2024

LIGA GALEGA INFANTIL-FASE DE PERMANENCIA

Venceu a domicilio ao Coruxo (1-2)

IA

A ED Ourense sumou a terceira vitoria consecutiva a costa do Coruxo (1-2) no campo de Fragoselo e segue cun importante colchón de puntos sobre o descenso.

Os de Quique Serantes fabricaron a vitoria na primeira parte (0-2) grazas aos goles de Víctor e Hugo, un marcador que reflictía ese resultado apenas traspasada a media hora de xogo. A ED Ourense foise ao descanso con esa importante vantaxe e na segunda mantivo o control da situación impedindo durante toda a segunda parte que o Coruxo se metese no partido cun gol, o cal chegaría no desconto sen máis consecuencias. Ver ficha técnica.

Os tres triunfos consecutivos pemiten que o equipo manteña unha máis que prudencial distancia de dez puntos sobre a sexta praza do grupo -catro xa están decidos- que conleva o descenso de categoría. Ver clasificación.