PREBENXAMÍS

Cara en cruz nos conxuntos Prebenxamís

P1990349

Os nosos equipos prebenxamís viviron as dúas caras da moneda na xornada da pasada fin de semana pero ambos deron un alto nivel contras os adversarios.

O Pabellón CF foi de menos a máis para acabar superando con solvencia (4-1) ao Calasancio no campo de Os Remedios. Os de Manuel Doval mandaban no marcador ao descanso (2-0) e na segunda parte marcaron distancias. Hugo, Mario, Xián e Sergio foron os goleadores dun equipo que segue na cima da táboa do Play Off da 1ª Autonómica Prebenxamín.

Estivo moi ben o Pabellón Promesas na súa cita coa EDC Verín, que estivo máis resolutiva en ataque (0-2). Ao descanso o marcador non se movera e foi na segunda parte cando os visitantes anotarían os dous tantos. O equipo é quinto clasificado neste Torneo Ourense Prebenxamín.