viernes. 26.04.2024

LIGA NACIONAL XUVENIL

Vitoria do Xuvenil A nun partido con alternancias no marcador

O Pabellón apuntouse os tres puntos (4-2) contra o Ural B nos Remedios nun partido da Liga Nacional Xuvenil sen nada en xogo e que estivo moi aberto.

A primeira metade foise con vantaxe mínima dos branquiverdes grazas a un gol de Saúl tras un bo servizo de Amills, nunha fase de ida e volta na que os herculinos comezaron algo mellor que os locatarios.

Segundo tempo

No primeiro cuarto de hora da reanudación o Ural B deulle a volta ao partido con dous tantos seguidos nun espazo de cinco minutos por medio de Álvaro e Seijo coincidindo cos peores minutos dos branquiverdes.

Os trocos nos de David Carnero impulsaron novamente ao equipo, que conseguiría remontar cun dobrete de Carlos e un tanto de Amills para sumar 55 puntos e asegurar a sexta praza.

Pabellón CF (4): Cristian, Mauro (Carracedo, m.65), Juan Pablo, Sergio, Iago Outeiriño (Justino, m.63), Saúl (Aarón, m.63), Machaca, (Dámaso, m.65), Esteban, Mociño (Unai, m.63), Carlos e Amills.

Ural Español CF B (2): Hugo, Jorge, Jacobo (Pardo, m.46), Álvaro, Seijo, Louzao, Matías, Diego (Jorge, m.46), Pablo, Gonzalo e Iraits (Camba, m.63).

Árbitro: Estévez Blanco, asistido nas bandas por Rodríguez Grande e Alcázar González (Comité Galego-Ourense).

Goles: 1-0, m.38: Saúl. 1-1, m.56: Álvaro. 1-2, m.61: Seijo. 2-2, m.72: Carlos. 3-2, m.78: Amills. 4-2, m.86: Carlos.

Incidencias: Partido da xornada trinta e dúas da Liga Nacional Xuvenil-Grupo 1º. Campo Miguel Ángel-Os Remedios de Ourense.