sábado. 20.04.2024

LIGA NACIONAL XUVENIL

Vitoria do Xuvenil "B" no campo do Ural "B" no peche da competición

Vitoria a domicilio do Xuvenil "B" na última xornada da Liga Nacional Xuvenil diante do Ural "B" no campo de A Grela, nun partido moi aberto que deixou sete goles: 3-4

Perfecto primeiro tempo dos de Guillermo García, cun gran fútbol, que lles permitiu marcharse ao descanso con clara vantaxe no marcador (0-3) gracias aos goles de Saúl, Arón de penalti, e Unai.

No descanso os dous equipos fixeron todos os cambios. E a volta de vestiarios os branquiverdes puideron conseguir o cuarto en dous man a man co meta herculino, pero sería o Ural o que acabaría meténdose no partido.

Dominouno ata a media hora do segundo acto, chegando a conseguir o empate. Os últimos quince minutos foron de cor visitante ao retomar o mando e deste xeito chegaría o cuarto gol anotado por Dámaso nos últimos minutos para levarse a vitoria.

Ural Español CF "B" (3): Alejandro (Yeray, m.46), Roberto (Raúl, m.46), Marco (Jorge, m.46), Manuel, Álvaro, Pichu, Gonzalo (Samuel.m.46), Diego González, Arias, Mario e Diego Pérez (Seijo, m.46).

Pabellón CF "B" (4): Cristian (Edgar, m.46), Dámaso, Unai, Juan Pablo, Aarón, Sergio (Marcos, m.27), Raúl, Gabriel Outeiriño, Saúl (Amills, m.46), Xoel (Fernando, m.46) y David (Peke, m.46).

Árbitro: Espasandín Cores, asistido nas bandas por Gil Soriano e Izzi Jorge Andrés (Comité Galego-A Coruña).

Goles: 0-1, m.3: Saúl. 0-2, m.27: Aarón, de penalti. 0-3, m.28: Unai. 1-3, m.55: Mario. 2-3, m.65: Raúl. 3-3, m.84: Raúl. 3-4, m.86: Dámaso.

Incidencias: Última xornada do Grupo 1º da Liga Nacional Xuvenil. Campo Rodrigo García Vizoso-A Grela na Coruña.