jueves. 28.03.2024

Un gran Pabellón colócase segundo tras derrotar ó Avilés

Fase2-Pabe-Avilés_30
O xuvenil da División de Honra do Pabellón CF logrou tres puntos vitais de cara permanencia tras derrotar nesta xornada dominical ao Real Avilés (2-0) con tantos de Ribao e José.

O Pabellón Ourense CF tiña a necesidade de lograr os tres puntos ante o Avilés para chegar á última xornada e depender de si mesmo para seguir unha tempada máis na División de Honra Xuvenil e incluso lograr hoce mesmo a permanencia pero o resto de resultados non acompañaron.

Dominio do Pabellón con Hugo de espectador

Partido de alta tensión nos Remedios xa que os asturianos sabían que de caer derrotados se meterían de cheo na loita para non perder a categoría. Esto facía que os primeiros minutos de partido o ritmo fose lento, pero os de Cándido deron unha volta de tuerca e subiron a intensidade facéndose coa manixa do encontro empezando a acorralar a un Avilés que non chegou a meta de Hugo en todo o periodo.

Esteban entrou o campo por Parrilla lesionado no 21' e deulle folgos os branquiverdes que empezaron a ser máis verticais. Fruto de esto empezaron a chover as ocacións, Ribao, Osián tras cetro de Pablo, José o lateral da rede deron os primeiros avisos ata que Esteban tras unha gran rogada métese na área  e saca un centro preciso que remata Ribao no primeiro pao enviando o esférico a rede para algarabía dos 125 siareiros branquiverdes que pudieron asistir o encontro.

Fase2-Pabe-Avilés_27

Osián falla un penalti e José pon a puntilla

Tras o paso x vestuarios igualáronse as forzas e o Real Avilés empezou a pisar a área de Hugo. No minuto 57 chega o penalti a José Ramón que Osián non consigue marcar e o Avilés da un paso adiante e a contra os de Cándido Gómez gozaron de varias ocasións. Osián volverá a gozar ducha ocasión clara para poñer terra de por medio ó quedarse só ante o porteiro pero a súa vaselina vai fora e Marcos envía fora tras un roubo o sacar o porteiro. A puntilla deuna José tras unha boa xogada por a banda e pon o dous a cero que a postre sería definitivo.

Novo descanso e viaxe a Oviedo

Agora 15 días de descanso para viaxar a Oviedo e disputar a derradeira xornada, na fin de semana do 30 de maio co horario sen confirmar todavía, co obxetivo  de sacar por o menos un punto e non ter que mirar o resto de resultados.