El tiempo

LIGA GALEGA INFANTIL-FASE DE PERMANENCIA

A ED Arousa fixo catro goles nesa fase (0-5)

P2000237

A ED Arousa levouse os tres puntos do campo de Os Remedios contra o Pabellón Promesas nun partido que deixou visto para sentenza na primeira metade (0-5).

Aos dezaoito minutos de xogo os de Vilagarcía xa anotaran tres goles en tres accións moi similares aproveitando en velocidade os hocos que deixaba en defensa o cadro local, pouco antes do descanso chegaría o cuarto dos visitantes.

Na segunda metade os pabellonistas estiveron máis metidos e defenderon con máis fortaleza, recibindo un único gol dos visitantes. Houbo varias ocasións dos nosos, gol anulado incluido, para que a diferenza no marcador non fose tan grande. Ver ficha técnica.

A cinco xornadas para o final deste Fase de Permanencia o equipo ocupa a última posición na táboa. Ver clasificación.