martes. 23.04.2024

FÚTBOL 11

O Xuvenil "B" remontou tres goles ao Portonovo

P2010151
Os nosos representantes nas diferentes categorías do Fútbol 11 obtiveron un balance bastante positivo ao encaixar unha derrota nas oito confrontacións da fin de semana.

Na Liga Galega Xuvenil o Pabellón CF "B" fixo a machada de remontar tres goles (4-3) ao Portonovo SD no campo dos Remedios. Ao descanso os visitantes tiñan unha clara vantaxe (0-3) nunha fase na que foron superiores aos nosos. Pintaba a cousa moi mal de cara á segunda metade, pero con algunhas variacións, traballo e moito sacrificio o equipo foi capaz de darlle a volta ao marcador con dobretes de Diego e Anxo, éste último cun gol no desconto que levou aos locatarios ao éxtasis ao culminar a remontada.

O Pabellón CF "C" da 1ª Autonómica Xuvenil debutaba na competición no Monte da Aira levándose un triunfo claro (0-7) contra o CD Velle "B". Os nosos tiveron o control do partido de principio a fin. Mael (3), Christian Gallego (3) e Mateo foron os goleadores.

Triunfo do Pabellón CF da División de Honra Cadete en terras coruñesas (1-2) a costa de superar ao San Tirso SD no campo de O Monte. A efectividade dos pabellonistas acabarí decidindo un choque moi igualado. A vitoria dos nosos chegaría nos últimos instantes cun tanto de Mauro. Ao descanso o marcador era de empate a un tanto cunha diana de Jaime para os de Abel Afonso.

Na Liga Galega Cadete o Pabellón CF "B" caía nos Remedios (1-2) contra un enrocado ED Arousa. Ao descanso os branquiverdes tiñan vantaxe mínima cun tanto de Justino e tiveron ocasións para que a renda fose maior. Na segunda parte os de Vilgarcía daríanlle a volta ao partido. Os locatarios intentarono pero non fructificaron as ocasións diante dunha muralla defensiva moi física do rival.

Sufridísima vitoria do Pabellón Promesas na 1ª Autonómica Cadete (1-0) contra un CD Rúa que gustou moito nos Remedios e que tivo tres balóns á madeira que puideron cambiar o signo do partido. O tanto de Nacho para os de Quique Serantes ao fio da media hora de xogo, acabaría sendo determinante.

O Pabellón CF da Liga Galega Infantil impúxose nos Remedios ao Pontevedra CF (2-0) con toda xustiza e cun marcador corto. Os de Rubén García dominaron de principio a fin e tiveron moitas ocasións de gol que levaron ao meta pontevedrés a convertirse no protagonista do partido. Os dous tantos chegarían na segunda parte por medio de Manu Cougil e Serawit.

Nun partido sen apenas historia, o Pabellón CF "B" da 1ª Autonómica Infantil obtivo unha ampla vitoria (10-0) contra o CD Rúa no campo dos Remedios. Hugo Ribao (3), Hugo Alcázar (3), Guzmán (2), Hugo Añel e Noguerol anotaron os tantos.

Finalmente, o Pabellón Promesas da 1ª Autonómica Infantil sumaba os tres puntos no Monte da Aira (0-2) despois de superar ao CD Velle. Ao descanso os de Carlos Amorín tiñan vantaxe mínima. David e Adan anotaron os tantos.